DOP Les Garrigues - DOP les Garrigues
28 Gener, 2016

DOP Les Garrigues

El Consell Regulador és l’organisme de control i certificació, qui després de rigorosos controls de qualitat, atorga les etiquetes de certificació numerades, i que són el segell de qualitat i l’autèntica garantia pel consumidor de l’oli verge extra que es produeix amb Denominació d’Origen Les Garrigues. Tots els passos fins a obtenir aquest excel·lent oli (plantacions, producció, elaboració i envasat) tenen lloc en aquesta zona geogràfica emparada i reconeguda.

Aquest és un dels territoris amb més tradició i excel·lència en l’elaboració i comercialització d’oli a Catalunya. Situada al sud de la província de Lleida, la zona de producció és, sobretot, cultura i tradició. Es comprova passejant per aquests camps i pobles de la comarca de Les Garrigues, el sud del Segrià i el sud de l’Urgell, comarques que conformen la zona geogràfica de la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues.

Nosaltres, els pagesos de la Denominació d’Origen Les Garrigues, hem fet de l’oli de l’oliva arbequina verge extra una forma de vida. Una forma d’entendre i estimar el nostre paisatge perquè gaudeixis del sabor de la nostra terra a casa teva.

La garantia d’aquest control i certificació està avalada per ENAC (Entitat Nacional d’Acreditació), qui ha acreditat el Consell Regulador com a certificadora de l’oli amb DOP Les Garrigues (Núm. 102/C-PR242).