Promoció de l’oli amb certificat d’origen i qualitat - DOP les Garrigues
24 Abril, 2018

Promoció de l’oli amb certificat d’origen i qualitat

Darrere de cada producte amb Denominació d’Origen Protegida i Identificació Geogràfica Protegida hi ha una història de plaers. Molts plaers, potser infinits.

Plaers de la mirada, de l’olor, del tacte i de l’oïda. Plaers que surten de la terra i passen de persona a persona. Fins a tu.

Què són les DOP i les IGP?

Les denominacions d’origen protegides (DOP) i les indicacions geogràfiques protegides (IGP) són règims de qualitat europeus que designen productes originaris d’una zona geogràfica concreta.

Deuen fonamentalment les seves propietats i característiques al medi geogràfic en el qual es produeixen i elaboren. Són fàcilment identificables pel consumidor gràcies al seu logotip.

Campanya “Una història de plaers”.

La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues participa en la nova campanya presentada per el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de donar a conèixer informació relacionada amb els diversos distintius d’origen i qualitat agroalimentària. Productes reconeguts per la Unió Europea.

 

Arxius multimèdia:

Una història de plaers (cartell)

Una història de plaers (fulletó)