40è Aniversari - DOP les Garrigues
28 Gener, 2016

40è Aniversari

La Denominació d’Origen Protegida (DOP) Les Garrigues va commemorar el seu 40è Aniversari durant la tardor de 2015. El tret de sortida de l’aniversari va ser un acte commemoratiu que es va celebrar a La Llotja de Lleida, i que va aplegar a màxims representats de l’Administració així com al principals agents del sector agrari.

La jornada, que va comptar amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Lleida, va ser un reconeixement a totes les persones, entitats i autoritats que han participat de manera activa dels seus 40 anys d’història. Entre les persones reconegudes, antics membres del Consell Regulador, como ara Pere Bofías (President del Consell Provisional) o Ramon Flix, President del Primer Consell Regulador; l’ex conseller d’Agricultura, Josep Grau; diferents representants del mitjans de comunicació de la zona que han estat altaveu i referent pel sector agrari i pel territori; així com les administracions, tant la Diputació de Lleida com la Generalitat de Catalunya, pel seu suport a la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues durant els seus 40 anys d’història.

La cerimònia va ser també un homenatge a les 23 cooperatives inscrites que conformen la DOP Les Garrigues actualment, i que treballen diàriament per produir un oli cada dia més competitiu i admirat a la resta del món. Fotos de la Gala:

Imatges del sopar:

El llibre del 40è Aniversari

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar