Esport i Responsabilitat Social Corporativa - DOP les Garrigues
13 Gener, 2023

Esport i Responsabilitat Social Corporativa

La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues té un projecte de continuïtat de col·laboració amb el territori. Una de les seves missions és fomentar els bons hàbits i els productes de qualitat. En l’àmbit esportiu i social, la DOP deixa la seva petjada per impulsar iniciatives de la terra.

ESPORT

Esport femení a UA1 Lleida Ràdio

La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues (DOP) patrocina oficialment la secció d’esport femení d’UA1 Lleida Ràdio, presentat i dirigit per Sergi Guiu. Aquesta unió neix amb l’objectiu d’apropar la Denominació d’Origen Protegida (DOP) a l’audiència, a més de col·laborar amb l’esport femení i fomentar els bons hàbits i els aliments de qualitat, com és el cas de l’oli d’arbequina verge extra amb certificat DOP.

Força Lleida

La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues patrocina el primer equip del Força Lleida. El club de bàsquet, que ocupa un lloc a la lliga LEB OR, la segona categoria del bàsquet professional, és líder fomentant l’esport i el talent estatalment. Per aquest motiu, la unió amb DOP Les Garrigues, està basada en la promoció i projecció de la salut, el territori i de l’esforç.

Club Tennis Taula Borges Blanques

Des de la DOP Les Garrigues es patrocina, també, el Club Tennis Taula de les Borges Blanques, que competeix arreu d’Europa guanyant competicions amb  els seus diferents equips.

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

Banc dels Aliments

El Banc dels Aliments és una fundació sense ànim de lucre que té com a objectiu lluitar contra la pobresa i el malbaratament alimentari. La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues col·labora amb aquest projecte solidari per poder donar aprovisionament a persones en situació de vulnerabilitat.

AECC – Catalunya: Associació Espanyola Contra el Càncer

La DOP Les Garrigues col·labora amb accions lúdiques, socials i de suport a l’AECC, que estan orientats en les campanyes d’orientació i conscienciació de la prevenció contra el càncer.

Esmorzars Saludables

La iniciativa Esmorzars Saludables, organitzada per l’Ajuntament de Lleida, compta amb la col·laboració de la DOP Les Garrigues amb l’objectiu de transmetre als alumnes d’Educació Primària uns bons hàbits alimentaris.