La Denominació d'Origen Protegida Les Garrigues presenta l'Oli Nou a través de les xarxes socials - DOP les Garrigues

La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues presenta l’Oli Nou a través de les xarxes socials

Aquest divendres 4 de desembre la DOP Les Garrigues ha celebrat la quarta edició de la presentació de l’Oli Nou, enguany a través de les seves xarxes socials.

La situació sociosanitària actual ha obligat a canviar el format d’aquesta presentació que en les anteriors edicions tenia lloc a l’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida on el públic podia visitar l’exposició de les vint-i-dues cooperatives i molins certificats que conformen la DOP Les Garrigues i tastar els seus olis.

Enguany, la presentació s’ha fet a través de les xarxes socials on també s’hi han sortejat sis lots d’oli d’oliva verge d’arbequina amb Denominació d’Origen per mantenir l’essència de les presentacions anteriors que facilitaven el tast de l’Oli Nou

La presentació ha anat a càrrec del president de la DOP, Enric Dalmau, qui ha destacat la capacitat d’adaptació de la DOP ja que “ha sabut evolucionar i adaptar-se als nous temps a nivell d’instal·lacions, de molins… i sempre ho ha fet pensant en la qualitat de l’oli”.

La DOP Les Garrigues celebra aquest any el seu 45è aniversari i és per això que el president de la Denominació d’Origen ha fet una valoració de la trajectòria que segons Dalmau “fins ara ha estat molt bona i reflecteix tot l’esforç i dedicació que hi ha darrere d’aquest oli amb DOP”.

En l’acte de presentació també hi ha participat la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, que ha posat en valor agrupacions com la Denominació d’Origen Protegida perquè “aporten prestigi, qualitat i valor al país”.

Per finalitzar l’acte, s’ha donat a conèixer el nom dels guanyadors/es del sorteig dels sis lots d’oli de les cooperatives i molins que formen la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues des de casa.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.