Tercera edició del concurs de fotografia. Aquest cop, “De la terra al molí”

Des de la DOP Les Garrigues volem recollir la vostra visió de la collita de les olives i l’oli de nova campanya. Per aquest motiu hem organitzat aquest nou concurs de fotografia mitjançant la publicació a xarxes socials (Facebook i Instagram).

Es tracta d’un concurs públic que mostri el procés de collita de les olives i la majestuositat de l’oli de nova temporada que s’elabora a les cooperatives: l’Albagés, l’Albi, Almatret, Arbeca, Sant Isidre de les Borges Blanques, Cervià de les Garrigues, el Cogul, l’Espluga Calba, la Floresta, Fulleda, Granyena de les Garrigues, Guimerà, Juncosa, Maials, Maldà, els Omellons, la Pobla de Cérvoles, Rocafort de Vallbona, Sant Martí de Maldà, el Soleràs, Torrebesses, Vallbona de les Monges, el Vilosell i Vinaixa.

Les condicions per participar en aquest concurs són:

  • Publicar una fotografia original de la collita de les olives o de l’oli de nova campanya, així com de fires de l’oli o de jornades de portes obertes a les cooperatives i molins inscrits a la DOP Les Garrigues i feta durant el període actual.
  • Fer-se seguidor del nostre Facebook i/o Instagram @doplesgarrigues
  • Cal etiquetar la fotografia amb els hashtags #doplesgarrigues i amb #concursdoplesgarrigues03
  • Les fotografies poden ser fetes amb dispositiu mòbil o càmera de fotos.
  • El participant ha de citar la població on ha realitzat la fotografia.

L’autor de la fotografia premiada rebrà 10 litres d’oli d’arbequina verge extra amb Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues.

Període de participació: del 8 de novembre al 20 de desembre de 2017.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.