Acte de presentació de la campanya de comunicació i promoció ‘L’important de la vida’

Presentació de la nova campanya de comunicació i promoció ‘L’important de la vida’ de la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues a la Diputació de Lleida, durant la qual hem presentat en primícia l’espot televisiu que s’emetrà per TV3 en horari de tarda a partir de dijous 2 de febrer.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé ha presidit l’acte de presentació i ha fet una crida a tota la societat a consumir productes de proximitat i de gran qualitat com l’oli d’oliva en favor d’un territori ric i equilibrat.

El nostre president, Enric Dalmau, ha explicat que el pròxim repte és assolir una estabilitat en la producció mitjançant el reg de suport per poder augmentar els mercats.

En la presentació també ha intervingut la Sra. Mª Paz Romero, doctora titular del Departament de Tecnologia dels Aliments de la Universitat de Lleida (UdL) qui ha exposat les qualitats nutricionals i dietètiques de l’oli d’oliva arbequina verge extra.

L’objectiu principal de la iniciativa és impulsar la DOP Les Garrigues en territori autonòmic i potenciar la cultura de l’oli d’oliva verge extra amb Denominació d’Origen Les Garrigues en el consum quotidià.

La campanya compta amb la co·laboració del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural i la Diputació de Lleida.
l’#importantdelavida #olivergeextra #doplesgarrigues

Descarrega’t el PDF de la nota de premsa – Aquí

 

Guardar

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.