12a edició Camins d'Or Líquid - Cooperativa de Maials - DOP les Garrigues

12a edició Camins d’Or Líquid – Cooperativa de Maials

16 Gener, 2021 12:00 am

Aquesta 12a edició, les activitats dels camins es faran de forma virtual. Dins dels municipis que formen part del Segrià Sec hi han 4 municipis amb Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues i que, per tant, també formen part d’aquesta edició dels Camins d’Or Líquid. Cada setmana es promocionarà un municipi i el seu oli d’oliva verge extra amb concursos radiofònics i activitats per donar a conèixer la cultura, la gastronomia i les propietats i els beneficis de l’oli d’oliva, així com jornades tècniques en què el protagonista serà l’oli d’oliva verge extra del Segrià.

Maials – Setmana del 9 al 15 de novembre

Activitats virtuals

  • Dissabte 14 al matí: Jornada de l’Ametller i la Tòfona. Es preveu que la jornada tindrà una durada de 2 hores i que constarà de tres ponències d’uns 30 minuts. Al final de cada una hi haurà un torn de paraula, amb intervenció de les persones assistents.
  • Dissabte 14 a la tarda: xerrada sobre la gastronomia de l’OOVE.
  • Diumenge 15 al matí: demostració de tècniques tradicionals i modernes de collita de l’oliva. Aquestes sessions es faran en streaming i les podreu seguir a través del CANAL YOUTUBE CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ

 

Durant tota la setmana podreu esbrinar dades interessants de Maials a través d’un concurs radiofònic a l’emissora UA1. No dubteu a participar-hi i a guanyar un lot d’oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues de la cooperativa de Maials.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.