12a edició Camins d'Or Líquid - Cooperativa d'Alfés - DOP les Garrigues

12a edició Camins d’Or Líquid – Cooperativa d’Alfés

12 Novembre, 2020 12:00 am

 d

Aquesta 12a edició, les activitats dels camins es faran de forma virtual. Dins dels municipis que formen part del Segrià Sec hi han 4 municipis amb Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues i que, per tant, també formen part d’aquesta edició dels Camins d’Or Líquid. Cada setmana es promocionarà un municipi i el seu oli d’oliva verge extra amb concursos radiofònics i activitats per donar a conèixer la cultura, la gastronomia i les propietats i els beneficis de l’oli d’oliva, així com jornades tècniques en què el protagonista serà l’oli d’oliva verge extra del Segrià.

Alfés – Setmana del 16 al 22 de novembre

Activitats virtuals

  • Vídeo que recull els llocs emblemàtics del municipi d’Alfés, com ara el Molí Can Fanxiquet, i els plats típics de la padrina, on l’ingredient principal és l’oli d’oliva de la Cooperativa d’Alfés.

 

Durant tota la setmana podreu esbrinar dades interessants d’Alfés a través d’un concurs radiofònic a l’emissora UA1. No dubteu a participar-hi i a guanyar un lot d’oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues de la cooperativa d’Alfés.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.