Nou espot a TV3 de la DOP Les Garrigues per a potenciar el servei a domicili que ofereixen les cooperatives i molins inscrits - DOP les Garrigues

Nou espot a TV3 de la DOP Les Garrigues per a potenciar el servei a domicili que ofereixen les cooperatives i molins inscrits

Des de Nadal i fins al 17 de gener d’aquest nou any, els tres nous espots de la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues es podran veure per TV3. D’aquesta manera, i aprofitant les Festes de Nadal, la Denominació d’Origen ha llençat aquests tres nous espots per tal d’incentivar i potenciar el servei de transport a domicili que ofereixen totes les cooperatives i molins inscrits, a més d’informar la ciutadania de què poden realitzar les seves compres d’oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues de manera online, o bé, per comanda telefònica de forma ràpida i senzilla.

Els espots volen plasmar com l’oli d’arbequina amb Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues és present tant en el dia a dia com en molts moments especials de diverses famílies. Estan protagonitzats íntegrament per actors i actrius de Lleida i produïts per una agència de comunicació integral de la ciutat, s’emeten diverses vegades al dia dins l’horari de prime time de la televisió pública catalana.

Amb aquesta acció, la Denominació d’Origen vol reforçar la campanya de Te’l Portem A Casa, iniciada el passat mes de març coincidint amb l’inici del confinament, amb l’objectiu de continuar posant en valor aquest certificat de garantia de qualitat i d’origen i apropant-lo a les cases dels consumidors.

 

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.