Més de 400 persones proven el nou oli amb DOP Les Garrigues - DOP les Garrigues

Més de 400 persones proven el nou oli amb DOP Les Garrigues

La DOP Les Garrigues ha presentat l’Oli Nou de les cooperatives amb Denominació d’Origen al pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, en un acte obert al públic, en ple eix comercial de Lleida.

La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues ha presentat aquest divendres 30 de novembre, l’Oli Nou de les cooperatives amb Denominació d’Origen al pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

L’acte ha estat presentat pel vicepresident de la Diputació, Sr. Enric Mir i el president del Consell Regulador, Sr. Enric Dalmau. En la seva intervenció el Sr. Mir ha destacat la tasca que estan fent les cooperatives per la comercialització i la qualitat, i la importància de donar visibilitat al seu producte i al territori amb la participació en premis internacionals.
Per la seva banda el president del Consell Regulador, Sr. Enric Dalmau ha destacat tres elements claus, la importància que té el foment de l’educació en l’alimentació, l’aposta per impulsar la investigació en la vinculació que aquest producte té amb la salut, i el coneixement de la cultura de l’oli verge extra amb DOP Les Garrigues.
En aquest sentit el Sr. Dalmau ha explicat que les accions que s’estan realitzant des de la DOP Les Garrigues en l’àmbit de la comunicació està dirigides a donar un enfocament a la marca molt més actual i proper, amb una aposta clara en l’àmbit digital, a través de les xarxes i la presència a internet, i també, amb accions per fomentar l’activitat i visibilitat de les cooperatives-operadores inscrites.

D’aquestes accions ha destacat la realització d’uns vídeos que, amb el nom “L’important de la Vida Tour”, faran un recorregut per totes les cooperatives amb DOP Les Garrigues, presentant els espais, el territori i els productes, tot dirigit a donar visibilitat a les cooperatives-operadores inscrites i fomentar el consum de l’oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues en l’ús quotidià, a casa o als restaurants, així com potenciar la venda d’oli dels mateixos inscrits.

Pel que fa a l’assistència a l’acte, més de 400 persones han passat per l’Institut d’Estudis Ilerdencs, on han pogut tastar els olis de totes les cooperatives, gaudir de tapetes elaborades amb oli d’arbequina verge extra amb DOP Les Garrigues i participar en concursos d’oli amb DOP Les Garrigues.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.