La Cooperativa de Juncosa guardonada amb el premi Gourmet d'Or - DOP les Garrigues

La Cooperativa de Juncosa guardonada amb el premi Gourmet d’Or

La Cooperativa de Juncosa aconsegueix una distinció al Concurs Internacional AVPA París Gourmet 2018 per la qualitat del seu oli certificat amb DOP Les Garrigues.

Des de la DOP Les Garrigues volem transmetre l’enhorabona a la Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa pel reconeixement del seu oli d’oliva verge extra amb Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues, un premi a l’esforç i la perseverança de tots els que treballeu en la cerca de la qualitat i l’excel·lència dels productes de la terra.

El passat dijous 26 d’abril de 2018 es va celebrar la cerimònia d’acte de lliurament de premis i diplomes a l’Ajuntament del districte IV de París, en presència de representants del cos diplomàtic, premsa professional nacional i internacional i les personalitats més destacades del món de la gastronomia.

La Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa va visitar la capital francesa per recollir el premi Gourmet d’Or a la 16a edició del Concurs Internacional AVPA París 2018 (França).

Aquest concurs, organitzat per l’APVA (Agence pour la Valorisation des Produits Agricoles), és una de les principals competicions gastronòmiques a nivell internacional i aquesta edició va comptar amb la participació de més de 300 mostres d’oli d’oliva verge extra de tot el món.

 

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.