La DOP Les Garrigues col·labora un any més amb la campanya “Esmorzars saludables” - DOP les Garrigues

La DOP Les Garrigues col·labora un any més amb la campanya “Esmorzars saludables”

Una quinzena d’escoles lleidatanes participaran en la nova edició d’”Esmorzars Saludables” que tindrà lloc del 2 al 30 de març i que arribarà a més d’un miler d’alumnes de la ciutat. La DOP Les Garrigues col·labora novament amb l’Ajuntament de Lleida en aquest projecte, amb l’objectiu d’ensenyar a l’alumnat bons hàbits alimentaris i posar en relleu la importància de l’esmorzar.

Aquesta iniciativa, adreçada especialment a alumnes de 3r i 4t d’Educació Primària, està impulsada per l’àrea de Salut Pública de la Regidoria de les Polítiques per als Drets de les Persones i pretén conscienciar als joves sobre la importància de l’esmorzar i dels aliments necessaris per poder afrontar la jornada escolar.

Durant la jornada, alumnes, professorat i tutors dels diferents centres reben una xerrada per part dels tècnics de l’àrea de Salut Pública que els informen dels beneficis de la dieta mediterrània, juntament amb la realització d’activitat física, i de la importància de l’esmorzar, l’àpat més important del dia. Una vegada acabada la xerrada, tots els participants gaudeixen d’un pa de pagès amb Oli d’Oliva Verge Extra amb Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues, una peça de fruita i un batut de llet.

CENTRES QUE HI COL·LABOREN

Escola Riu Segre, Escola Joan XXIII, Escola Joan Maragall, Escola Magí Morera, Escola Cervantes, Centre Esperança, Col·legi Sagrada Família, Escola Balàfia, Col·legi Lestonnac, Col·legi Sant Jaume, Col·legi Mirasan, Escola St. Josep de Calassanç, Escola Torre Queralt, Escola Santa Maria de Gardeny, Escola Segrià, Escola Pràctiques I i Col·legi FEDAC.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.