La Mañana i Tot Lleida fan ressò de la venda online d’oli de les cooperatives amb DOP Les Garrigues - DOP les Garrigues

La Mañana i Tot Lleida fan ressò de la venda online d’oli de les cooperatives amb DOP Les Garrigues

El diari la Mañana i la revista digital de les terres de Lleida, Tot Lleida, han publicat un article en què fan ressò de l’augment de vendes online d’oli de les cooperatives amb DOP Les Garrigues.

Tot i que l’aturada de l’hostaleria, deguda a les mesures de prevenció aplicades pel COVID-19, han afectat als productors d’oli, les vendes online de les cooperatives han anat en augment.

El president de la DOP Les Garrigues, Enric Dalmau, ha comentat el fort impacte que estan tenint les vendes online de les cooperatives amb Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues i ha assegurat als mitjans lleidatans que “Ens salvem amb això”.

Coincidint amb aquest augment de les vendes, la DOP Les Garrigues ja va engegar la campanya “Te’l Portem a Casa”, una iniciativa que pretén posar èmfasi en el servei de transport a domicili del qual disposen totes les cooperatives adscrites a la DOP i que té l’objectiu de facilitar a la ciutadania que romangui a casa i informar-la que pot realitzar les seves compres de manera online, o bé, per comanda telefònica.

 

Llegiu aquí l’article complet de La Mañana.

Llegiu aquí l’article complet de Tot Lleida

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.