La DOP Les Garrigues segueix creixent amb la inscripció de la cooperativa d’Alfés - DOP les Garrigues

La DOP Les Garrigues segueix creixent amb la inscripció de la cooperativa d’Alfés

La COOPERATIVA D’ALFÉS, s’inscriu a la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues amb l’objectiu de certificar l’oli d’oliva verge extra amb aquest segell de garantia d’origen i de qualitat.

Els presidents de la DOP Les Garrigues, Enric Dalmau, i el de la cooperativa d’Alfés, Carmelo Sentís, han signat aquesta inscripció als Registres del Consell Regulador manifestant la seva satisfacció per aquesta incorporació que, segons Enric Dalmau, “suma valor a la Denominació d’Origen i a la cooperativa, i posa de manifest l’aposta de la cooperativa per oferir als clients l’oli verge extra certificat amb aquest segell de qualitat, així com el treball del Consell Regulador per sumar cooperatives a la Denominació d’Origen”.

La Cooperativa del Camp Sant Salvador d’Alfés, SCCL, recentment renovada, conserva el molí antic, ara com a museu, que es pot visitar per veure com s’elaborava l’oli amb el sistema de premses per xafar les olives. A més, aquesta cooperativa ha potenciat la seva agrobotiga per donar un ampli servei al municipi on, a més de l’oli verge extra amb Denominació d’Origen, s’hi pot trobar productes de qualitat.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.