La DOP Les Garrigues s’agermana amb la Federació d’Hostaleria de Lleida - DOP les Garrigues

La DOP Les Garrigues s’agermana amb la Federació d’Hostaleria de Lleida

En el marc de la seixantena Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues, la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues (DOP) ha celebrat el seu agermanament amb la Federació d’Hostaleria de Lleida, amb el propòsit d’ajuntar esforços en favor de l’oli de qualitat amb DOP Les Garrigues i la restauració de Lleida.

 

En aquest acte, presidit pel president de la DOP, Enric Dalmau, i el secretari general d’Hostaleria de Lleida, Ramon Solsona, acompanyats pel Dr. Eduard Escrich, membres del consell regulador, representants de cooperatives i molins inscrits i autoritats, ambdós representants van recalcar la importància de la presència de l’oli amb denominació en el sector de la restauració.

Conduït per Francesc Balañà, periodista de UA1, l’acte va concloure amb l’entrega per part del president de la Denominació d’Origen d’una placa commemorativa i del llibre “Olis d’Oliva i Salut. Beneficis dels Olis d’Oliva Verges” del Dr. Escrich, a més de la signatura dels diplomes que entrega el Patronat de la Fira a ambdues institucions.

 

Ja són 20 els agermanaments amb els quals compta la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.