La DOP Les Garrigues regala una rosa per Sant Jordi per contribuir amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Lleida - DOP les Garrigues

La DOP Les Garrigues regala una rosa per Sant Jordi per contribuir amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Lleida

S’obsequiarà una rosa amb la compra de Pa Solidari a les pastisseries Marqués.

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues s’ha sumat a la iniciativa Pa Solidari, impulsada per la Pastisseria Marqués i per UA1 Ràdio Lleida, en què regalarà una rosa per cada compra de tres pans solidaris a les pastisseries Marqués. Amb la compra del Pa Solidari, pa artesà de civada fet amb productes de qualitat, es vol contribuir a la lluita contra el càncer. Així, s’entregarà a l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Lleida un 25% de la recaptació total obtinguda.

Aquesta és una col·laboració més de la DOP Les Garrigues amb l’AECC-Lleida, iniciada l’abril del 2018, per promoure sinergies i activitats orientades a la lluita contra el càncer.

En aquesta iniciativa també hi col·laboren la Clínica Nexus, el restaurant La Dolceta, Pintures Lab Peralt, la perruqueria Style Lleida i Bambú Flors. A més, amb cada compra d’aquest Pa Solidari, s’obtindrà una butlleta per guanyar un viatge de cortesia de Viatges Folguera amb valor de més de 500 €.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.