La DOP Les Garrigues nou patrocinador del primer equip de Força Lleida - DOP les Garrigues

La DOP Les Garrigues nou patrocinador del primer equip de Força Lleida

La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues és el nou patrocinador del primer equip del Força Lleida. Tindrà protagonisme en l’espai digital i off-line del club, així com posant el seu segell a les prèvies dels partits de l’entrenador Gerard Encuentra.

Enric Dalmau, president de DOP Les Garrigues, ha destacat que la unanimitat per sumar-se al Força Lleida és fonamental. “És un orgull participar i unir esport i salut. A Lleida hauríem de tenir un esport més potent, per les ganes, per la ciutat i per la gent que som”, afirma Dalmau.

Per la seva banda, Albert Aliaga, president del Força Lleida, ha reiterat la importància i l’honor que suposa pel club comptar amb el suport d’empreses de la terra. “És un honor que entitats de prestigi i del territori com DOP Les Garrigues estiguin units a nosaltres”. A més, recorda que “el Força Lleida ha de ser un projecte de tot el territori, de Lleida, i que tots junts ens hem de posar en valor”. Aliaga també́ ha remarcat que, a banda del suport econòmic, és molt important el missatge d’unir dos entitats de casa “i tenir junts salut, esport, bons hàbits i cultura de l’esforç̧ són valors de cara als joves i a la societat”. 

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.