La DOP Les Garrigues presenta el llibre “Olis d’Oliva i Salut. Beneficis dels Olis d’Oliva Verges” del Dr. Eduard Escrich, autor i editor - DOP les Garrigues

La DOP Les Garrigues presenta el llibre “Olis d’Oliva i Salut. Beneficis dels Olis d’Oliva Verges” del Dr. Eduard Escrich, autor i editor

Un dels actes de rellevància organitzats per la Denominació d’Origen en el marc de la Fira de l’Oli de les Borges Blanques, ha estat la presentació del llibre “Olis d’Oliva i Salut. Beneficis dels Olis d’Oliva Verges” a càrrec Dr. Eduard Escrich, un dels referents mundials en la investigació del càncer de mama. L’obra és un recull del treball de 36 investigadors especialitzats en alimentació i salut, com en Doctor Ramon Estruch, investigador del grup de recerca de Risc Cardiovascular, Nutrició i Envelliment.

L’acte va ser presidit pel president de la DOP Les Garrigues, Enric Dalmau i el diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert. L’espai gastronòmic del Patronat de Promoció Econòmica va acollir  la presentació durant la qual els ponents van posar en relleu la importància dels hàbits de vida saludable i del reconeixement del territori.

Se’ls hi va entregar el llibre a l’ex-presidenta del parlament, la M.H Sra Carme Forcadell, al M. H. Sr. Artur Mas i al secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Sr. Carmel Mòdol.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.