La DOP Les Garrigues present a la Fira Alimentaria de Barcelona - DOP les Garrigues

La DOP Les Garrigues present a la Fira Alimentaria de Barcelona

Participa en un seguit d’accions per promoure l’oli verge extra de les Garrigues en la fira de referència en el sector de la indústria de l’alimentació, begudes i food service.

La DOP Les Garrigues participa del 16 al 19 d’abril en la Fira Alimentaria de Barcelona a través del Departament d’Agricultura i PRODECA a l’espai CATALONIA FOOD & GASTRONOMY HUB.

Alimentaria és un esdeveniment internacional de referència per a tots els professionals de la indústria de l’alimentació, begudes i food service. Una cita obligada amb la innovació, les últimes tendències i la internacionalització del sector.

La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues participa en un seguit d’activitats que es realitzen al llarg de tota la fira com la Taula de productes de qualitat diferenciada amb ampolles d’oli en exposició a l’espai CATALONIA FOOD & GASTRONOMY HUB.

Juntament amb les altres Denominacions d’Origen Catalanes d’Olis, la DOP Les Garrigues ha realitzat avui un showcooking conduït pel cuiner del restaurant Les Moles d’Ulldecona, Jeroni Castell, i també ha participat en els dos showcookings que ha organitzat la Federació Catalana de DOP IGP conduïts pel cuiner Pep Nogué, un dels realitzat avui i un altre previst per demà.

A més la DOP Les Garrigues també està present a la BARRA DE ACEITES DE OLIVA GOURMET/OLIVE OLI BAR TERRITORI DOP on per aquesta edició, i per primera vegada es realitza una barra d’olis sols genèrics de les DOP.

Per últim, recordar que també participarà en les presentacions de PRODECA aportant oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues per totes les accions.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.