La DOP Les Garrigues omple el seu estand de visitants durant la Fira Agrària de Sant Miquel 2021 - DOP les Garrigues

La DOP Les Garrigues omple el seu estand de visitants durant la Fira Agrària de Sant Miquel 2021

Concursos, sortejos d’oli d’oliva verge extra d’arbequina, entrevistes i el passeig de l’oli han estat algunes de les activitats organitzades.

Com cada any la DOP Les Garrigues ha organitzat, amb motiu de la seva participació en la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida, una sèrie d’activitats pensades per a tots els públics que han tingut una gran acollida per part dels visitants.

Entre aquestes, han destacat les entrevistes a la Dra. Antonieta Barahona, metgessa especialista en nutrició, i a José Manuel Bajo, secretari general de la Denominació d’Origen Baena i de la Sectorial Nacional del Aceite de Oliva con Denominación de Origen. A més a més, durant el primer dia de Fira es van organitzar dos ‘Concursos d’oli’, en col·laboració amb UA1 Ràdio Lleida, en què els visitants podien participar i optar a un lot d’oli certificat amb aquest segell DOP Les Garrigues.

També s’ha incentivat la participació ciutadana amb la celebració de sortejos, via xarxes socials i al propi estand. En aquest últim cas, es van recollir un total de 1.500 butlletes.

La participació de la Denominació d’Origen a la Fira de Sant Miquel s’emmarca dins l’acció de promoció i difusió de l’oli d’arbequina verge extra amb DOP Les Garrigues, que té per objectiu transmetre el valor d’aquest  oli amb certificat d’origen i de qualitat, i també les seves propietats i característiques específiques.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.