La DOP Les Garrigues i la DO Costers del Segre col·laboren un any més per promocionar conjuntament l’oli i el vi amb Denominació d’Origen - DOP les Garrigues

La DOP Les Garrigues i la DO Costers del Segre col·laboren un any més per promocionar conjuntament l’oli i el vi amb Denominació d’Origen

La DO Costers del Segre i la DOP Les Garrigues col·laboren per segon any consecutiu amb la finalitat de promocionar el vi i l’oli amb Denominació d’Origen.

Ambdós consells reguladors tenen un objectiu comú: promocionar el vi i l’oli de qualitat certificada a les Terres de Lleida. Per aquest motiu, segueixen sumant esforços en aquesta nova campanya de publicitat en Bus a Lleida.

La campanya es va iniciar el 2 de març i durant 3 mesos els lleidatans veuran recórrer pels seus carrers un bus de la línia 6, escollit perquè té un ampli recorregut per la capital lleidatana, ja que inicia el seu trajecte a la Bordeta i circula fins a la zona universitària, passant pels hospitals.

Amb el missatge senzill, però alhora clar i directe, i sota el claim: “Lleida, oli i vi amb denominació d’origen”, el disseny reforça l’aliança de dos dels principals sectors de l’alimentació lleidatana: l’oli i el vi amb certificat d’origen i qualitat.

Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues

La DOP Garrigues La DOP Les Garrigues, entitat certificadora de l’oli acreditada per ENAC, la conformen un total 23 cooperatives/operadores que representen la producció de 28 municipis situats a la comarca de les Garrigues i al sud de les comarques del Segrià i de l’Urgell. Prop de 3.000 productors, amb les corresponents famílies, treballen dia a dia amb l’objectiu de ser cada cop més competitius en qualitat.

Denominació d’Origen Costers Del Segre

La DO Costers del Segre ocupa 7 paisatges de les terres de Lleida i té una superfície de 4.000 hectàrees de vinya i 37 cellers. Comprèn la part central de la conca del riu Segre entre el Pirineu i la serra de Prades. El seu clima és continental, amb influència mediterrània.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.