La DOP Les Garrigues col·labora amb el Centre Integrat de Formació Professional Carlos Oroza de Pontevedra - DOP les Garrigues

La DOP Les Garrigues col·labora amb el Centre Integrat de Formació Professional Carlos Oroza de Pontevedra

La DOP Les Garrigues ha col·laborat gastronòmicament amb el “Centro Integrado de Formación Profesional CIFP Carlos Oroza” de Pontevedra.

En aquest institut s’imparteix el mòdul formatiu sobre els productes de qualitat diferenciada com les DOP i IGP. Aquesta titulació permetrà a l’alumne ser un professional polivalent, amb les actituds i aptituds necessàries per gestionar una cuina i conèixer els productes amb certificat DOP/IGP.

El centre, què compta amb un restaurant dirigit pels alumnes del mòdul, ha organitzat un “Buffet especial de productos nacionales con DOP e IGP” amb l’objectiu de donar a conèixer la riquesa gastronòmica del país i els productes amb aquests certificats d’origen i qualitat.

L’oli d’arbequina verge extra amb DOP Les Garrigues ha estat present a la cuina, especialment per elaborar vedella asturiana I.G.P. estofada i aromatitzada amb pebre vermell de Múrcia D.O.

 

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.