La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues presenta l’Oli Nou de les cooperatives i molins certificats i la nova campanya de comunicació de la DOP - DOP les Garrigues

La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues presenta l’Oli Nou de les cooperatives i molins certificats i la nova campanya de comunicació de la DOP

Aquest divendres, 26 de novembre, la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues presentarà l’Oli Nou de les cooperatives i molins certificats amb aquest segell de qualitat a l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

L’acte estarà presidit pel president de la Diputació de Lleida, l’Il·lm. Sr. Joan Talarn, acompanyat pel president de la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues, Sr. Enric Dalmau, consell regulador, autoritats i representats de les cooperatives i molins Inscrits a la DOP. A les 17.00 h es farà la presentació institucional a la Sala d’Actes de l’IEI i el Sr. José Luis Cunillera (Agència OMA) farà la presentació de la nova campanya de comunicació de la Denominació d’Origen.

A les 18.00 h, al pati de l’IEI, s’obrirà l’acte al públic que podrà tastar cada un dels olis verge extra d’arbequina de la nova campanya de les cooperatives i molins Inscrits.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.