La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues present a la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida 2023 - DOP les Garrigues

La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues present a la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida 2023

La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues participarà, un any més, a la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida, representant totes les cooperatives i molins inscrits, situada al pavelló núm. 4, als estands 412 i 422.

Aquesta edició, que se celebrarà els dies 28 de setembre a l’1 d’octubre, estarà plena d’activitats, com entrevistes en directe i concursos amb obsequis d’OOVE organitzats per UA1 Ràdio Lleida, la qual estarà present a l’estand de la DOP tot el dijous. També hi haurà tallers dinàmics de tast de l’oli amb DOP Les Garrigues al llarg dels quatre dies.

Divendres al matí tindrà lloc la presentació del projecte oleoturístic Cuadrat Valley – Finca Agrícola amb degustació de pa de ronyó amb boli d’oliva Elixir Despinyolat de Cuadrat Valley.

El dissabte s’ha organitzat les sessions divulgatives de presentació de l’oli amb DOP Les Garrigues i dels aliments amb DOP-IGP de Lleida, DOP del Formatge de l’Alt Urgell i de la Cerdanya, DOP Pera de Lleida, IGP Torró d’Agramunt i IGP Pa de Pagès Català.

Tres sessions repartides al llarg del dissabte a les 12.30 h, a les 17.30 h i a les 18.30 h, durant les que ens acompanyaran alguns representants d’aquestes DOP i IGP per explicar el valor i la qualitat d’aquests aliments amb certificats de la província de Lleida.

Després de cada una d’aquestes sessions es podrà fer un tast de dues tapes creades per la DOP Les Garrigues, dues tapes que ressalten l’oli d’oliva arbequina conjuntament amb la resta d’aliments.

Per acabar, el diumenge continuarem informant sobre la nostra DOP i farem un taller de coca de recapte amb oli DOP Les Garrigues dirigit per Manel Llaràs.

El nostre estand està carregat de cultura i tradició, mostrant el cor i l’ànima de les entitats certificades amb Denominació d’Origen Protegida les Garrigues.

La Fira de Sant Miquel està a punt de començar, i ens agradarà molt rebre la teva visita!

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.