La Denominació d'Origen Protegida Les Garrigues participarà, un any més, a la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida - DOP les Garrigues

La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues participarà, un any més, a la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida

La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues participarà, un any més, a la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida, representant totes les cooperatives i molins inscrits, situada al pavelló núm. 4, als estands 412 i 437.


Aquesta edició es presenta plena d’activitats, com entrevistes en directe i concursos amb obsequis d’OOVE organitzats per UA1 ràdio, la qual estarà present a l’estand de la DOP tot el dijous. També hi haurà tallers dinàmics dei tast de l’oli amb DOP Les Garrigues al llarg dels quatre dies.

El divendres rebrem la visita de l’equip de bàsquet Força Lleida, i per la tarda s’ha organitzat una sessió de dibuix amb el sorteig d’un lot d’oli entre tots els nens que hi participin.

El dissabte s’ha organitzat les sessions divulgatives de presentació de l’oli amb DOP Les Garrigues i dels aliments amb DOP-IGP de Lleida, DOP del Formatge de l’Alt Urgell i de la Cerdanya, IGP Vedella dels Pirineus, DOP Pera de Lleida, IGP Torró d’Agramunt i IGP Pa de Pagès Català. Tres sessions repartides al llarg del dissabte: 12.00 h, 17.30 h i a les 19.00 h, durant les que ens acompanyaran alguns representants d’aquestes DOP i IGP per explicar el valor i la qualitat d’aquests aliments amb certificats de la província de Lleida, Després de cada una d’aquestes sessions es podrà fer un tast de dues tapes creades per la DOP Les Garrigues, dues tapes que ressalten l’oli d’oliva arbequina conjuntament amb la resta d’aliments:

1- Torrada del Pa de Pagès català amb triturat de Vedella de Pirineus, Pera de Lleida i daus de Formatge Urgèlia, saltat de bolets tot elaborat amb oli d’Arbequina Verge Extra DOP Les Garrigues.

2 – Torrada amb Oli d’Arbequina Verge Extra DOP Les Garrigues, Torró d’Agramunt, cremós de Formatge Urgèlia i Pera de Lleida.

Per acabar, el diumenge continuarem informant sobre la nostra DOP i farem les activitats de dibuix amb els més petits de casa.

Tot junt fa una excusa perfecta per fer una visita aquest estand ple de cultura i tradició, portat de la mà de les cooperatives certificades amb DOP Les Garrigues.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.