La Denominació d'Origen Protegida Les Garrigues participarà a la 64a Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida - DOP les Garrigues

La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues participarà a la 64a Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida

La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues participarà a la 64a Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida, que se celebrarà del 27 al 30 de setembre. Estarà present a l’estand 473-345b del pavelló núm. 4 representant les 20 cooperatives/operadores inscrites.

La participació a la Fira de Sant Miquel és una altra de les accions que s’emmarca en la campanya de promoció i difusió de l’oli d’arbequina verge extra amb DOP Les Garrigues, que té per objectiu transmetre el valor de l’oli certificat per aquesta denominació d’origen, les propietats i característiques.

Una de les novetats d’aquest any és el “Passeig de l’oli” pel que, durant tota la fira, podreu passejar per conèixer les cooperatives amb DOP Les Garrigues, tastar els diferents olis i descobrir les seves aromes.

Així mateix, a l’estand de la DOP Les Garrigues hi seran presents tres d’aquestes cooperatives, la de Cervià de les Garrigues, la de Juncosa de les Garrigues i la de Vinaixa, oferint degustacions dels seus olis que també podreu adquirir.

Aquestes són les activitats previstes per als dies de fira:

Dijous 27 – Inici a la Fira de Sant Miquel i a les 18 hores s’oferirà un berenar de pa amb oli i xocolata.

Divendres 28 – A les 11 hores, piscolabis elaborat amb oli de la DOP Les Garrigues. A partir de les 18 hores, Tast d’olis guiat per Pilar Pardell (Membre del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges de Catalunya) i, en acabar, berenar de pa amb oli i xocolata.

Dissabte 29 -De 10 a 13 hores, concurs/taller de dibuix i pintura de la DOP Les Garrigues, amb tres lots d’oli de premi. La participació en aquest concurs suposa la cessió de les obres a la DOP Les Garrigues de manera il·limitada en el temps, passant a formar part de l’arxiu de fotografies de l’entitat, i que podran ser utilitzades en diferents canals i/o accions de comunicació. Durant el matí es realitzarà un piscolabis elaborat amb oli de la DOP Les Garrigues i a la tarda, a partir de les 18 hores, maridatge d’oli DOP Les Garrigues amb fruita de Lleida, en col·laboració amb la cooperativa Fruits de Ponent. Aquest esdeveniment estarà dirigit per Pep Nogué, director culinari del Culinary Institute of Barcelona (CIB) i cuiner del programa de Catalunya Ràdio “El Suplement”. En finalitzar l’acte es podran degustar les delícies preparades durant l’esdeveniment.

Diumenge 30 – A les 11 hores piscolabis elaborat amb oli de la DOP Les Garrigues. A les 13 hores, taller sobre alimentació saludable, organitzat conjuntament amb l’As. Contra el Càncer-Lleida, dirigit per la doctora Antonieta Barahona, especialista en nutrició, alimentació i salut. En finalitzar l’acte es podran degustar les delícies elaborades durant l’esdeveniment. A les 18 hores s’oferirà un berenar de pa amb oli i xocolata per finalitzar la nostra participació en la 64a Fira Agrària de Sant Miquel.

Veniu a visitar-nos, us esperem!

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.