La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues commemora el seu 45è aniversari - DOP les Garrigues

La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues commemora el seu 45è aniversari

El president de la DOP Les Garrigues fa un reconeixement a la trajectòria de l’entitat dedicant unes paraules a través de les xarxes socials

La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues celebra avui el seu 45è aniversari en què el seu president, Enric Dalmau, dedica unes paraules a la trajectòria de l’entitat a través dels canals digitals de la Denominació d’Origen. En un inici, estava prevista la celebració d’un acte de commemoració als camps de Cervià de les Garrigues però que, degut a la situació en què ens trobem actualment, s’ha ajornat fins després de la nova campanya.

Avui també es presenta ‘l’Important de la Vida Tour’, una campanya de difusió i promoció de totes les cooperatives i molins inscrits a la DOP i que dona el tret de sortida a l’inici de la nova campanya d’oli d’oliva verge d’arbequina amb Denominació d’Origen. A més a més, Dalmau també destaca la tercera fase de ‘Te’l Portem a Casa’, una acció iniciada al mes de març i que vol fer ressò del servei de transport a domicili del qual disposen totes les cooperatives i molins inscrits a la DOP.

Declaracions del president de la DOP Les garrigues, Enric Dalmau:

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.