La Denominació d’Origen Les Garrigues fa un pas més en la campanya “Te’l portem a casa” - DOP les Garrigues

La Denominació d’Origen Les Garrigues fa un pas més en la campanya “Te’l portem a casa”

Des d’avui la Denominació d’Origen reforça la campanya de servei a domicili de les cooperatives inscrites

La DOP Les Garrigues reforça la seva campanya “Te’l portem a casa”, posant en marxa noves accions de difusió per continuar posant èmfasi en el servei a domicili que ofereixen totes les cooperatives inscrites.

Amb aquesta acció es vol arribar al màxim de consumidors, a tothom qui vulgui gaudir d’aquest oli verge extra d’Arbequina amb DOP Les Garrigues i atraure el seu interès en descobrir les seves característiques i bondats que aporta a l’alimentació saludable i a la cuina. Un altre dels objectius de la Denominació d’Origen és continuar posant en valor aquest certificat de garantia de qualitat i d’origen.

Davant la situació excepcional actual, la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues vol reforçar la difusió d’aquest aliment essencial per a la salut, així com l’assessorament als consumidors interessats en la qualitat i l’origen i fer-los coneixedors que poden realitzar les seves compres d’oli verge extra d’Arbequina amb DOP Les Garrigues de manera online, per comanda telefònica o per correu electrònic.

La campanya també ofereix la possibilitat de participar en el sorteig de 6 lots d’una selecció dels millors Olis Verge Extra d’Arbequina amb DOP Les Garrigues.

Al següent enllaç podreu consultar tots els vídeos de la campanya.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.