La campanya “Te’l Portem a Casa” de la DOP Les Garrigues, a TV3 - DOP les Garrigues

La campanya “Te’l Portem a Casa” de la DOP Les Garrigues, a TV3

El president de la DOP, Enric Dalmau, ha destacat el servei de transport a domicili amb què compten totes les cooperatives inscrites a la DOP

La Televisió de Catalunya, TV3, ha fet ressò en el Telenotícies Migdia de l’augment de les vendes online d’oli d’oliva verge extra de la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues en el marc de la situació actual d’estat d’alarma.  Enric Dalmau, president de la DOP, ha explicat el servei de transport a domicili amb què compten totes les cooperatives inscrites a la DOP.

En la notícia, TV3 ha destacat com aquest augment de les vendes online està ajudant a salvar la campanya de les cooperatives productores d’oli. A més, ha posat èmfasi en la promoció que està duent a terme la DOP Les Garrigues sota el lema “Te’l Portem a Casa”, l’objectiu de la qual és facilitar a la ciutadania que romangui en els seus domicilis i informar-la que pot realitzar les seves compres d’oli d’oliva verge extra amb Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues de manera online, o bé, per comanda telefònica.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.