A taula, amb DOP Les Garrigues - DOP les Garrigues

T’agradaria poder realitzar un tast d’oli amb l’Oli d’Arbequina Verge Extra amb DOP Les Garrigues i guanyar un àpat a un restaurant de Lleida o una ampolla d’OOVE?

Aquesta proposta parteix de la unió entre la DOP Les Garrigues i Hostaleria de Lleida, per tal de donar a conèixer l’oli d’oliva verge extra de qualitat i amb Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues a través de diversos restaurants de la província de Lleida.

Com hi pots participar?

Visitant un dels 15 restaurants seleccionats, de la província de Lleida, a partir del 15 d’abril fins a l’11 de juny d’aquest 2023:

RESTAURANTS

ALMENAR

BELIANES

ESCALÓ

LLEIDA

Durant aquests dos mesos, cadascun dels restaurants esmentats anteriorment, et brinden l’oportunitat de dur a terme un tast d’oli abans de començar el teu àpat.

Un tast totalment gratuït, el qual et permet experimentar una gran varietat de sensacions i conèixer de primera mà les principals diferències que existeixen entre l’oli d’arbequina verge extra verd i un oli d’arbequina verge extra madur.

Diferències entre OOVE Verd i OOVE Madur

OOVE Verd

Fruitat verd, d’oliva verda fresca i sana
Aromes que recorden la fulla, l’ametlla, la carxofa i la tomatera
Entrada dolça en boca amb la percepció dels atributs amarg i picant de forma persistent i equilibrada

OOVE Madur

Fruitat d’oliva madura, fresca i sana
Aromes que recorden el fruit madur, l’herba, l’ametlla i el fonoll
Entrada dolça en boca amb la percepció dels atributs amarg i picant d’intensitat lleugera

A més a més, en el moment de realitzar aquest tast, cadascun dels comensals podreu jugar un “Rasca i Guanya” amb premis com ara: un àpat per valor de 80 € o una ampolla d’oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues.

T’ho perdràs?