Cooperativa del Camp La Fraternal d’Albagés, 100 anys al peu del canó - DOP les Garrigues

Cooperativa del Camp La Fraternal d’Albagés, 100 anys al peu del canó

La cooperativa del camp La Fraternal de l’Albagés va celebrar el passat dissabte dia 5 d’octubre els cent anys d’existència.

Amb motiu d’aquest centenari es va celebrar una jornada amb diferents actes, entre els quals va destacar la inauguració de deu nous dipòsits aeris d’acer inoxidable, amb una capacitat conjunta de 81.000 litres, què s’han instal·lat aquest any amb una de les ajudes del programa europeu LEADER.

Durant l’acte, que va comptar amb la presència dels socis de la cooperativa, es va fer especial menció a la importància que tindrà la construcció de l’embassament de l’Albagés, amb la qual la Cooperativa obre una nova etapa, tot esperant que els pagesos apostin per la instal·lació del reg a les seves finques, com ja ho han fet alguns socis que tenen parcel·les dins de la zona del Garrigues-Sud.

Així doncs, amb l’arribada del reg s’enceta un futur prometedor per a La Fraternal, on esperen optimitzar els recursos econòmics i humans, així com acabar de millorar les infraestructures i consolidar les vendes i obrir noves vies comercials.

 

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.