Activitats del mes de desembre - DOP les Garrigues

Activitats del mes de desembre

Durant el mes de desembre a les cooperatives amb Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues s’han dut a terme diferents fires i activitats relacionades amb l’oli verge extra certificat amb aquest distintiu de qualitat.

A la Cooperativa d’El Soleràs es va celebrar el 3 de desembre la festa de l’oli, durant la qual van preparar un esmorzar amb l’oli nou de la campanya així com una sèrie de visites guiades al molí i les instal·lacions en ple funcionament.

També es va celebrar a Torrebesses la 9a edició Camins d’Or Líquid 2017 al Segrià Sec, en la què es va realitzar un concurs d’Allioli i un esmorzar popular amb oli de la Cooperativa de Torrebesses, on s’hi van tastar els alliolis del concurs i un recorregut guiat per la Vila.

A l’Espluga Calba, el divendres 8 de desembre es va celebrar la 4a Fira Oleo Tèxtil on a la Cooperativa Agrària Espluguenca es va realitzar un esmorzar popular i visites guiades al molí vell de l’oli.

Finalment, el passat diumenge 17 de novembre a La Pobla de Cérvoles es va portar a terme la Festa de l’Oli i de les Orelletes. Durant aquesta jornada s’hi va realitzar una visita de portes obertes a la Cooperativa, durant la qual els visitants van poder veure el molí de premses i gaudir d’un esmorzar gratuït amb l’oli verge extra de la cooperativa per tots els clients.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.