Presència de la DOP Les Garrigues a la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra

La DOP Les Garrigues ha estat present a la 55a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues juntament amb 8 de les cooperatives certificades amb aquest segell de qualitat, fira en la que la Denominació d’Origen ha participat des dels seus inicis.

Les cooperatives amb DOP Les Garrigues que han participat a la Fira són:

  • Cooperativa de l’Albi
  • Cooperativa d’Arbeca
  • Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques
  • Cooperativa de Cervià de les Garrigues
  • Cooperativa de l’Espluga Calba
  • Cooperativa de Juncosa de les Garrigues
  • Cooperativa El Soleràs
  • Cooperativa de Vinaixa

El president de la DOP les Garrigues va ser entrevistat per diferents mitjans de comunicació, com Catalunya Ràdio, l’Agència Catalana de Notícies i Ua1 FM. Durant l’acte inaugural de la Fira va rebre el president de la Diputació de Lleida, l’alcalde de les Borges Blanques i president del Patronat, el Doctor Eduard Escrich, doctor en biologia i medicina per la Universitat de Barcelona, i altres autoritats a l’estand de la Denominació d’Origen on van fer entrega a Pilar Rahola, periodista i escriptora, d’un lot d’oli amb el segell de qualitat Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues.

El dia 20 es va celebrar el 15è acte d’agermanament de la DOP Les Garrigues, aquest any amb l’AECC-Associació Contra el Càncer-Lleida. Presidit pel president amb els membres del Consell Regulador, l’acte va comptar amb la presència del president, Eduardo Serrano, i vicepresident, Pepe Casals, de l’AECC de Lleida, de les presidentes i membres de junta de les AECC d’Arbeca, Juneda i les Borges Blanques, així com d’autoritats locals. Ambdues entitats es van fer entrega d’una placa commemorativa de l’agermanament, així com d’una litografia del Turó de la Seu Vella per part de l’AECC-Lleida i de l’oli d’arbequina per part de la DOP Les Garrigues. La signatura dels diplomes que entrega el Patronat de la Fira va cloure aquest acte carregat d’emotivitat que va posar en valor la qualitat i el voluntariat en favor de la salut, i que referma els llaços de col·laboració entre la DOP i l’AECC Lleida.

Durant el transcurs de la Fira també es va rebre les visites del director general d’Alimentació Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya, Carmel Mòdol, de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, del portaveu del PDeCAT i antic director de RACC1, Eduard Pujol, i del periodista i escriptor de les Terres de Lleida, Francesc Canosa, a qui el president de la Denominació d’Origen els va fer entrega d’oli d’arbequina verge extra amb DOP Les Garrigues.

La participació de la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues a la Fira de l’Oli de les Borges Blanques és la primera de les accions de promoció del 2018, seguida d’una campanya a TV3, amb l’emissió de l’espot promocional, i de l’emissió de falques divulgatives a diverses emissores ràdio (Catalunya Ràdio, RAC 1 i Cadena Dial).

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.