La DOP Les Garrigues participa en la Fira Alimentaria de Barcelona 2018

16 abril, 2018 Tot el dia

La DOP Les Garrigues participa del 16 al 19 d’abril en la Fira Alimentària de Barcelona, un esdeveniment internacional de referència per a tots els professionals de la indústria de l’alimentació, begudes i ‘food service’.

La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues estarà present a través del Departament d’Agricultura i PRODECA a l’espai CATALONIA FOOD & GASTRONOMY HUB en aquesta cita obligada del sector, amb les següents activitats:

  • Taula de productes de qualitat diferenciada amb ampolles d’oli en exposició a l’espai CATALONIA FOOD & GASTRONOMY HUB (Lloc: Recinte gran Via – Pavelló 3- Nivell 0- Stand A-199).
  • La DOP Les Garrigues, juntament amb les altres Denominacions d’Origen Catalanes d’Olis, col·labora en les presentacions de PRODECA aportant oli verge extra amb Denominació d’Origen per totes les accions.
  • El dia 17 d’abril a les 13.00 h la DOP Les Garrigues juntament amb les altres Denominacions d’Origen Catalanes d’Oli organitzen el showcooking, ‘De l’Origen al Plat. Les cinc denominacions d’Origen catalanes cuinen a Alimentària’. El showcooking serà conduït pel cuiner del restaurant Les Moles d’Ulldecona, Jeroni Castell. (Lloc: Pavelló 3- Nivell 0- Stand A-199)
  • El dia 17 i el 18 d’abril a les 14.30 i 10.00 h respectivament, la DOP Les Garrigues participarà en els dos showcookings que organitza la Federació Catalana de DOP IGP, ‘ Tasts de Productes Catalans amb Denominació d’Origen”, conduïts pel cuiner Pep Nogué  (Lloc: Pavelló 3- Nivell 0- Stand A-199).
  • La DOP Les Garrigues participa en la primera edició de la barra d’olis genèrics de les DOP, Barra de aceites de oliva gourmet/olive bar, ‘Territori DOP’, organitzat per Alimentari, on es podran tastar només olis amb Denominació d’Origen  (Lloc: Pavelló 2, Sector Mediterranean Foods)
Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.