MIRADES. Passat, present i futur de la Cooperativa de l’Albi

Cooperativa de L’Albi. AGRÍCOLA DE l’ALBI SCCL

Avinguda Mossèn Anton, 1. 25450 l’Albi, Lleida. 973 17 50 09 · www.agricolaalbi.es

Data de fundació: 4 d’abril 1919

Nom del president: Josep Cunillera Llurba

 

Què destaqueu dels vostres inicis com a Cooperativa?

La Cooperativa de l’Albi, construïda per César Martinell l’any 1919, es dedica des de fa quasi 100 anys a l’elaboració d’Oli d’Oliva Verge Extra de qualitat.

Els nostres pagesos des de bon començament varen demostrar que, l’esforç i la dedicació, unit a la força de voluntat i molt treball permeten assolir les metes previstes. La cooperació, la responsabilitat i la preocupació pels altres van ser la clau per créixer en valors continuant amb la tradició de segles en el cultiu de l’olivera i la producció d’oli.

Què destaqueu ara en l’actualitat?

El nostre objectiu a curt termini radica en apostar per la qualitat de l’Oli d’Oliva Verge Extra afrontant el dia a dia amb la mateixa il·lusió i empenta que van caracteritzar, fa ja quasi 100 anys, els primers fundadors de la cooperativa. Lluitem i perseguim ser competitius amb el nostre producte utilitzant la millor matèria prima: oliva de qualitat amb un procés i instal·lacions òptimes.

L’oli que elaborem està certificat per la DOP Les Garrigues i va de la natura a la taula, és a dir, no porta conservants, colorants ni cap tipus d’agent químic, essent 100% natural, ja que es tracta només del suc de l’oliva.

Les nostres marques registrades, Baró de l’Albi i Albinus, us permetran gaudir de sabors intensos en tota la gamma d’envasos de vidre, PET i llauna que comercialitzem a la nostra agrobotiga, així com a molts punts de venda en tot el territori que han apostat pels nostre producte.

Quina visió de futur teniu? Com us agradaria veure-us?

Junts, com fins ara, podem aconseguir grans coses i, per aquest motiu, volem continuar treballant incansablement apostant per millorar la qualitat i per obtenir un oli excel·lent. El nostre desig és intentar arribar cada cop a més gent, de manera competitiva i amb unes instal·lacions renovades, tot buscant noves oportunitats de mercat que ens ajudin a sobreviure.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.