La DOP Les Garrigues realitza una segona edició de punts de llibre amb motiu de la Diada de Sant Jordi

Aquesta acció es realitza, per segona vegada, amb l’objectiu principal d’impulsar la DOP Les Garrigues en territori autonòmic i fomentar la cultura de l’oli.

El Sr. Enric Dalmau, president de la DOP Les Garrigues, ha fet entrega a Sra. Rosa Pujol, vicepresidenta de la Diputació de Lleida, dels punts de llibre per a la biblioteca de l’Institut d’Estudis Ilerdencs. Així mateix, la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues en distribuirà entre totes les biblioteques de Lleida ciutat i província.

D’aquesta nova entrega de punts de llibre, que l’any passat va tenir molt bona acollida, s’han editat 5.000 unitats per a les biblioteques i 7.000 per altres accions divulgatives i de promoció que s’engloben dins de la campanya de comunicació “L’important de la vida”, que està portant a terme la DOP Les Garrigues per tal de fomentar la cultura, la coneixença i el consum en l’àmbit quotidià de l’oli d’arbequina verge extra.

Conjuntament a aquesta acció, es realitzarà una campanya a xarxes socials anomenada #LlegimAmbLaDOP que transmetrà els valors de la lectura entre els més petits.

 

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.