La DOP Les Garrigues col·labora amb la Diputació en la donació d’oli al Banc dels Aliments de Lleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, acompanyat del president de la DOP Les Garrigues, Enric Dalmau, ha fet l’acte de lliurament al Banc dels Aliments de 5.000 botelles de ¾ de litre d’oli amb Denominació d’Origen Les Garrigues. El lliurament ha tingut lloc aquest dijous, a la seu del Banc dels Aliments, amb la presencia del seu president, Joan Saura.

Durant l’acte, el president de la Diputació ha expressat, un any més, la seva satisfacció per poder seguir fent realitat aquesta donació en col·laboració amb la DOP Les Garrigues, més encara quan es tracta d’un producte tan característic de les comarques lleidatanes com és l’oli d’arbequina. Reñé ha desitjat al Banc dels Aliments que “pugui fer la distribució de l’oli per a totes aquelles persones de la nostra comunitat que estan en dificultats”, i ha recordat que l’aportació “forma part de la garantia de riquesa comunitària que volem establir a la nostra comunitat per tal que no hi hagi línies vermelles que traspassem”.

Per la seva banda, Enric Dalmau ha manifestat que és un oli que es podria vendre perfectament a qualsevol botiga, perquè és de primeríssima qualitat i que és el que es produeix a la Denominació d’Origen. Joan Saura ha agraït el gest de la Diputació de Lleida i ha destacat que el Banc d’Aliments seguirà amb la seva activitat, prestant una especial atenció “als productes essencials, com són l’oli, la llet, les conserves i els llegums”.

Concretament, avui s’han lliurat un total de 3.750 litres, una aportació de la Diputació que al llarg de l’any es duplica amb altres col·laboracions. D’aquesta manera, la corporació dona suport al Banc dels Aliments, una de les entitats de caire social amb les quals manté convenis de col·laboració per tal d’ajudar els col·lectius més desafavorits, amb una xifra de 26.000 usuaris atesos i més de vuitanta entitats col·laboradores.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.