La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues participarà a la 63a Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida

La DENOMINACIÓ D’ORIGEN PROTEGIDA LES GARRIGUES participarà a la 63a Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida, que se celebrarà del 28 de setembre a l’1 d’octubre. Estarà present al pavelló núm. 3, a l’espai “La plaça de l’Oli amb Denominació d’Origen”, representant les 25 cooperatives inscrites.

La participació a la Fira de Sant Miquel és una altra de les accions que s’emmarca en la campanya de promoció i difusió de l’oli d’arbequina verge extra amb DOP Les Garrigues, L’IMPORTANT DE LA VIDA, per a continuar posant en valor l’oli certificat per aquesta Denominació d’Origen, les seves propietats i característiques, així com promocionar i posar en valor les operadores certificades amb aquest distintiu de qualitat.

A la Plaça de l’oli amb Denominació d’Origen també hi seran presents tres d’aquestes cooperatives, la de Cervià de les Garrigues, la de Juncosa de les Garrigues i la de Vinaixa, donant a conèixer el seu oli, que tindreu possibilitat de tastar i comprar.

Durant els dies de Fira, la Denominació d’Origen organitzarà pels visitants diverses activitats divulgatives d’aquest oli amb certificat d’origen i de qualitat.

 

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.