Estrenem nova web!

A la DOP Les Garrigues hem renovat la web per tal d’oferir un espai d’informació a tots aquells que vulguin conèixer el nostre segell de qualitat. La web és més accessible, més usable i compta amb una estructura molt més intuïtiva, amb continguts actualitzats i un disseny que facilita la lectura. Una web adaptada a qualsevol plataforma mòbil, tablet, portàtil o ordinador de taula i que ha deixat de costat els formats de publicitat més invasius per ser una web plenament amigable.

Amb el nou web oferim la possibilitat poder conèixer-nos amb un cop d’ull i aprofundir fins on vulgueu: sabreu què és i què oferim a la DOP Les Garrigues sense necessitat de fer cap clic més, només des de la pàgina d’inici. A més, les seccions aporten informació addicional sobre la història, el territori que comprèn, els beneficis de l’oli, les cooperatives que treballen amb la DOP o la secció l’Oli a casa que assessora per aconseguir oli de la DOP.

40 aniversari

També podeu visitar l’apartat sobre el 40è aniversari de la DOP -els vam complir el 2015-, que compta amb un vídeo explicatiu dels nostres orígens, història i projecció que es titula “Els 40 anys d’història de DOP Les Garrigues”. No s’ha d’oblidar que som el segell de qualitat alimentària, vins a part, més antic de l’Estat espanyol. Amb aquesta web renovem la nostra imatge demostrem com conjugar ser la DOP alimentària més antiga de l’Estat amb estar present a la xarxa amb una web moderna i atractiva.

No us perdeu les seccions de notícies i agenda per estar plenament informats de les nostres novetats. Us esperem a la nostra web!

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.