Participem en el programa Esmorzars Saludables de la Paeria que en aquesta edició fomentarà els bons hàbits a 1.238 alumnes

Denominació d'Origen Protegida Les Garrigues - Esmorzars Saludables

La iniciativa Esmorzars Saludables, que es porta a terme des de l’any 2001 als centres educatius de Lleida, fomenta l’hàbit d’esmorzar i la importància d’una alimentació adequada que proporcioni l’energia suficient per a la jornada escolar.

Un any més la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues dóna suport al programa municipal “Esmorzars saludables” promogut per l’Àrea de Salut Pública de la Regidoria de les Polítiques per als Drets de les Persones.

La iniciativa, en la que la DOP Les Garrigues hi participa des del començament, es porta a terme a 20 escoles de Lleida amb alumnes de primària i fomenta l’hàbit d’esmorzar i la importància d’una alimentació adequada que proporcioni l’energia suficient per millorar el rendiment escolar i seguir una correcta alimentació.

S’entregarà una ampolleta d’oli d’arbequina verge extra amb DOP Les Garrigues per cada alumne, a més de l’oli pels esmorzars a les escoles i un punt de llibre per un total de 1.238 alumnes participants. A més, se’ls farà entrega de la informació sobre la Denominació d’Origen i de les cooperatives/operadores inscrites.

Guardar

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.