La Denominació d’Origen Protegida les Garrigues participa amb Prodeca en una missió catalana a Xangai i Hong Kong

La Denominació d’Origen Protegida les Garrigues, a través de la Federació Catalana de D.O.P-I.G.P., va participar en l’acte institucional de la MISSIÓ COMERCIAL DEL PRODUCTES CATALANS A HONG KONG, on el cuiner Isma Prados va fer una demostració de pa amb tomàquet i oli amb DOP.

Del 26 al 30 de març PRODECA ha mantingut diferents reunions amb importadors i organismes oficials en l’àmbit de l’alimentació.

La importació d’aliments a la Xina i Hong Kong no para d’augmentar, amb creixements anuals de 2 dígits. Això fa que aquests mercats ofereixin moltes oportunitats per les empreses catalanes, en pràcticament tots els sectors: carn, fruita, vins i cava, olis i productes gourmet, entre d’altres. En les diferents reunions mantingudes per part de PRODECA amb representants institucionals i empreses importadores, s’ha ressaltat especialment el component de la qualitat, traçabilitat i seguretat alimentària que ofereixen els productes catalans. També han mostrat el seu interès en els productes més singulars i diferenciats.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP Les Garrigues.