La Denominació d’Origen Protegida les Garrigues participa amb Prodeca en una missió catalana a Xangai i Hong Kong

La Denominació d’Origen Protegida les Garrigues, a través de la Federació Catalana de DOP-IGP, va participar en l’acte institucional de la MISSIÓ COMERCIAL DEL PRODUCTES CATALANS A HONG KONG, on el cuiner Isma Prados va fer una demostració de pa amb tomàquet i oli amb DOP.

Del 26 al 30 de març PRODECA ha mantingut diferents reunions amb importadors i organismes oficials en l’àmbit de l’alimentació.

La importació d’aliments a la Xina i Hong Kong no para d’augmentar, amb creixements anuals de 2 dígits. Això fa que aquests mercats ofereixin moltes oportunitats per les empreses catalanes, en pràcticament tots els sectors: carn, fruita, vins i cava, olis i productes gourmet, entre d’altres. En les diferents reunions mantingudes per part de PRODECA amb representants institucionals i empreses importadores, s’ha ressaltat especialment el component de la qualitat, traçabilitat i seguretat alimentària que ofereixen els productes catalans. També han mostrat el seu interès en els productes més singulars i diferenciats.

Durant l’acte de promoció de Catalunya, els seus productes i la seva gastronomia realitzat el dia 29 de març, es va celebrar un esdeveniment amb la participació de més de 200 persones, on el cuiner Isma Prados va explicar els valors del “Pa amb tomàquet”, amb l’oli d’oliva verge extra amb Denominació d’Origen.

Aquesta entrada va ser publicada per la DOP les Garrigues.